maanantai 12. marraskuuta 2012

Syksy saapuu



Jostain syystä seuraava pidempi pohjanmaan reissu ajoittui vasta elokuulle, jolloin kävin lainaamassa kaverilta moottorinosturin. Pyysin tallille luottomekaanikko Henrin ja aloimme yhdessä irroittamaan tekniikkaa autosta. Vaikka olin ollut moottoriajoneuvojen kanssa tekemisissä jo lähes kymmen vuotta, oli tekniikka minulle se vierain alue. Siispä kaverien ja veljien apu oli erittäin tarpeellista oman oppimisen ja työn etenemisen suhteen.


Etupenkkikin saatiin irti pienen vasaroinnin tuloksena ja raskas sohva kannettiin ulos. Nyt päästiin tutkimaan tarkemmin lattiaa ja sen kuntoa.


Suurin vaurio pohjassa oli ehdottomasti kuskinpuolen takamatkustajan jalkatilassa. Lattia oli syöpynyt paljon laajemmalle kuin kuva näyttää. Tarkkaa tietoa aiheuttajasta ei ole, mutta arvelen että jalkatilassa on säilytetty akkua joka on saattanut vuotaa tai sitten pohja on ollut kiinni maassa jalkatilan kohdalta. Vielä kuitenkin erottuu pohjan alkuperäinen ruosteenpunainen pohjamaali sieltä todellisen ruosteen seasta.

Ei kommentteja: