lauantai 5. syyskuuta 2015

Whra Cruising Vaasa 1.8.2015

Pienen hengähdystauon jälkeen voi taas jatkaa blogin kirjoittamista. Häistä on selvitty ja kesälomat on vietetty. Tämän loppuvuoden piti olla hieman seesteisempää aikaa, mutta tilanteet muuttuu ja lokakuussa tapahtuu se mistä on haaveiltu jo kohta kymmenkunta vuotta; muutto omakotitaloon. Tilanne helpottaa myös autoharrastusta sillä pieni, mutta se varsin tarpeellinen autotalli löytyy nyt pihapiiristä. tämä tarkoittaa myös sitä että Cadillac nähdään Etelä-Suomessa ensi kesänä melko tiuhaan tahtiin tien päällä.

Oli synkkä ja myrskyinen ilta..sekä -59 Mercury.
Vaikka blogin päivitys ei ollutkaan kesällä päällimmäisenä mielessä, oli tapahtumia todella runsaasti tarjolla, ja joihinkin niistä jopa osallistuttiinkin. Runsaasta määrästä johti aika pian ylitarjontaan, joka taas omalla kohdalla aiheutti sen ettei osallistuminen oikein edes kiinnostanut. Ähkystä selviydyttyäni pääsimme käymään ensimmäistä kertaa myös Vaasan lauantai-illan cruisingissakin.

Kolea sää karsi varmasti osallistujia. Ihan yksin ei kuitenkaan tarvinnut cruisailla.
Vaasan cruisingit järjestetään yleensä kuukauden ensimmäisenä lauantaina, joka tällä haavaa oli elokuun ensimmäinen päivä. Olimme veljeskolmikon voimalla osallistuneet Seinäjoella järjestettyyn Mersumiittiin Juhan ja Petrin kalustolla samana päivänä. Koska ryyppäävien teinien katselu ei aivan hirveässä määrin kiinnostanut suuntasimme Mersujen nokat tallia kohti ja kaivoimme Mercuryn esille. Mercury on ollut jälleen tänä kesänä ajossa reilun vuoden tauon jälkeen ja toimii yllättävän asiallisesti. Hieman nivelten rasvaamista ja yleistä huoltoa niin loppui ne ikävät kolinat ja narinatkin.

Paikallista kalustoa.

Cruisingin pitopaikkana toimii Vaasan vanha Matkahuolto.

Paikallisia raggareita illanvietossa.
Lauantai iltana vaasassa oli hieman viileä ja pilvinen, joten mitään ääretöntä väenpaljoutta cruisingeissa ei näkynyt. Rannikon raggariporukoilla juomingit virtasi ja hauskaa näytti olevan. Cruisingeissä näkee tuttuja ja juttuahan piisaa sekä autoista, että kaikeista muusta maan ja taivaan välillä. Vaasan cruising ei ollut poikkeus tässäkään suhteessa. Viilenevän illan myötä lähdimme Petrin kanssa takaisin kotia kohti, olihan päivälle kertynyt jo riittävästi autoja pällisteltäväksi.

Pällisteltävää riitti yhdelle päivälle tarpeeksi.

Ei kommentteja: