lauantai 5. syyskuuta 2015

Seinäjoen Cruising 14.8.2015

 
Cadillac kylpemässä ilta-auringossa Seinäjoella.
Seinäjoen ilta kylpi miellyttävässä iltaauringossa lämpöisenä elokuun perjantaina. Viikonlopulle oli runsaasti erilaisia autotapahtumia Pohjanmaan suunnalla, joten väkeä oli illan cruisinkiin lähtenyt ympäri pitäjää. Tällä kertaa lähdin itse matkaan Cadillacilla ja Petri ulkoilutti puolestaan Mercuryä.

Sundown metallic toimii hienosti kun aurinko on laskeutumassa.
Seinäjoen cruising järjestetään Joupin Citymarketin piha-alueella McDonaldsia vastapäätä. Alue on tarpeeksi iso ja hyvänä puolena siinä on kaupan ja ruokapaikan läheisyys. Evästä voi siis hakea helposti ja paikalla jaksaa olla pitempäänkin. Näyttävät jenkit keräävät myös tavallista kaupassakävijää ihastelemaan autoja.

Myös muut autot hehkuivat lämpimässä valossa.


Mercuryn turkoosi maalipinta toi esiin aivan uusia sävyjä illan aikana.
Säiden puolesta ilta ei olisi voinut olla juurikaan parempi. Ihmiset silminnähden nauttivat hienosta ilmasta ja leppoisesta tunnelmasta. Tämän parempaa ei cruising voisi oikeastaan olla.
Lähdettyäni valmistautumaan seuraavanpäivän tapahtumaan otin vielä iltahämärässä hieman tilannekuvia Cadillacista. Onhan se hienoa kun kaikki auton valaistukset toimii ja niiden avulla saa tunnelmallisia kuvia pimenevässä illassa.

 
Cadillac ja lempeä syysilta.
 


Ei kommentteja: