tiistai 5. toukokuuta 2015

Gasoline Motorshow 2015

Taivas repesi heti cruisingin jälkeen.
Vappucruisingin jälkeen matka jatkui suoraan Seinäjoelle Gasoline Motorshowhun. Cruisingin osalta hyvänä pysynyt sää muuttuikin sateeksi Seinäjokea kohti ajettaessa ja maajussien pelloille levittämä lanta koristi kivasti Coupen kylkiä Areenalle päästäessä. Onneksi pesujonossa ei ollut kovin suurta ruuhkaa, mutta yhdellä letkulla toimitessa siinä meni siltikin aikaa odotteluun. Pääasia kuitenkin että auto saatiin hyvissä ajoin puhtaaksi ja sisälle halliin. Hallissa kuivasin auton ja ajoin sen paikalleen. Suuremmat kiillottelusessiot jätin suosiolla lauantai aamulle sillä edellisyön Mercuryremontti alkoi painamaan melkoisesti silmäluomia.

Edellisyön Mercury remontti painaa jo silmäluomia, mutta auto olisi ensin pestävä. (Kuva: Mika Mäki)

Kyljet oli täynnä sitä itseään. (Kuva: Mika Mäki)
Lauantaina kävin Juhan kanssa kiillottamassa Cadillacin sekä Juhan oman superhienon 250B Mersun, joka osallistui myös näyttelyyn. Mersu ei ehkä ollut aivan arvoisessaan seurassa hallin nurkassa sillä muu Classic-Euro kalusto loisti poissaolollaan. Täytynee siis koittaa toisaalla uudelleen.
Tälläkertaa myös kuvaesitykseen käytetyn TV:n kaukosäädin oli mukana heti aamusta, ja rekvisiitta saatiin paikalleen samantien.

Cadillac puunattuna lauantai aamuna.


Pari päivää meni näyttelyssä mukavasti ja erityiskiitos järjestäjille siitä, että näytteilleasettajat saivat myös hieman murua rinnan alle. Tuo ruoka ja juomatarjoilu kun tahtoo puuttua muualta kokonaan. Itse hieman ihmettelin aika väljähköä väkimäärää, joka kaksipäiväiseksi muuttuneessa tapahtumassa vieraili. Pitää kuitenkin ottaa huomioon että Pohjanmaan lakeuksissa tämän näyttelyn kalusto on erittäin korkeatasoista eikä lippujen hintojenkaan pitäisi olla ylitse pääsemättömät. Odotin siis hieman enemmän porukkaa, mutta toivotaan että järjestäjät kuitenkin saivat sen mitä lähtivät hakemaan ja tapahtuma pysyy osana kevään toimintaa jatkossakin.

Kalusto oli varsin laadukasta jälleen kerran.

Mukana oli myös yksi Suomen hienoimmista viisyseistä ja varmasti hienoin Fleetwood.

Auton omistaa Derick Joutsi, joka on rakentanut auton pyörätuolista käsin. Derick on myös auttanut oman viisysini rakentamisessa mm. osien hankkimisen suhteen.
Cadillacin osalta reissu meni paremmin kuin hyvin sillä pokaaleja kannettiin kotiin kaksin käsin. Dollarihymy Top5 pokaali osui kohdalle ja samassa seurassa oli myös Derick Joutsin erittäin ansioituneesti entisöity -59 Fleetwood! Eniten kuitenkin mieltä lämmitti Peoples Choice II palkinto. Yleisö kun kuitenkin on lahjomaton arvosteluraati, joten jossakin on onnistuttu. Nöyrä kiitos siis kaikille autoa äänestäneille.


Top 5 Dollarihymyt

Peoples Chooice Top3.
Kevään näyttelyrumba olisi nyt toistaiseksi ohi ja kesällä saa keskittyä ennenkaikkea Cadillacin palvelemiseen Hääautona omissa häissäni. Sitä vartenhan se loppujen lopuksi on tehty. Ulkoilmanäyttelyihin osallistutaan varmasti, mutta mihin ja milloin on vielä auki. Melko varmaa on että Cadillacin voi bongata Vaasan Westcoast motorshowsta syyskuun lopulla. 2016 auto siirtyykin sitten kiertämään etelän näyttelyitä.

 
Lisää kuvia näyttelystä:

1 kommentti:

Toni Latosaari kirjoitti...

Takuuvarmasti hienoin Caddy jonka olen nähnyt! Seinäjoella vahtasin kuola suupielestä valuen silmät lasittuneina samalla raapustaen äänestyslappuun numeroa....