lauantai 17. marraskuuta 2012

Powerpark weekend 2010

Mercury Powerparkissa 2010. Sen verran kustomkärpänen oli jo ehtinyt puraista, että etuvaloihin on asennettu halfmoonit.

Oli kaikille selvää että kun kerran perheessä on jenkki, oli sillä myös osallistuttava autotapahtumiin. Ensimmäinen reissu suunnattiin Ala-Härmän powerparkiin kesäkuun puolessavälissä 2010. Autolle ei tehty mitään teknisiä korjauksia, vaan sillä lähdettiin sen hetkisessä kunnossa tullin siirtokilvillä kohti Härmää. Keli ei suosinut kyseistä viikonloppua vaan pilvinen sää muuttui lopulta kaatosateeksi. Ehdimme kuitenkin ottaa autolla osaa tapahtuman cruisinkiin, jossa moottorin totaalinen ylikuumeneminen ei ollut kaukana järjestäjien surkean reittivalinnan ja seisottelun vuoksi. Pääsimme kuitenkin ehjänä takaisin kotiin yhtä kokemusta rikkaampana.

Sateisissa merkeissä lähdimme kohti cruisingrasteja.

Pian tämän jälkeen auto pääsikin "Pihlin" huomaan Lapuan autohuoltoon. Auto ei ollut mikään ajonautinto hakevine ohjauksineen, joten sille oli tehtävä jotain. Tekniikka käytiin läpi ja tutkittiin mitä se on syönyt. Etupään nivelet vaihdettiin, tai pikemminkin sinne asennettiin sellaiset, koska vanhoja ei oikeastaan ollut jäljellä. Uuden iskarit vaihdettiin loppuunkuluneiden tilalle. Koneeseen vaihdettiin suodattimet, tulpat, johdot, ym. pientä osaa. Seuraavaksi työn alle oli tarkoitus ottaa nuhjuuntunut sisusta.

Ei kommentteja: