keskiviikko 10. lokakuuta 2018

SAHK Entisöinnin laatukilpailu - 1 LuokkaVirroilla järjestettiin kesäkuun alussa järjestyksessään 59.s SAHK Retkeilyajo, jonka kylkiäisenä järjestettiin myös Entisöinnin laatukilpailu. Kuulin kyseisestä kilpailusta vasta vuosi sitten, joten en ole yksinkertaisesti aiemmin edes tiennyt osallistua kyseiseen kisaan. Tämä aiheutti hieman hämmästelyä paikanpäällä, sillä kertoman mukaan autot tuodaan yleensä paikalle suurinpiirtein puulaatikossa suoraan valmistumisen jäljiltä. Cadillac oli kuitenkin neljättä vuotta ajossa, ja kilometrejäkin oli nielty jo 7000 verran.
Tarkastus oli melkoisen kattava, sillä useita arvostelijoita kiersi auto tutkien lähes 2-tuntia. Auto myös nostettiin nosturilla ylös alustan tutkimista varten. Itse en paikanpäälle päässyt, mutta Juha hoiti auton käyttämisen kilpailussa Virroilla ja takaisin.
Mukaantuomisina autolle heltyi Ensimmäisen luokan entisöintipalkinto tuloksella 4.84/5. Pisteissä hieman menetettiin kun auto on jo ollut ajossa ja pieniä kulumia on jo tullut, mutta eikö nämä ole sitä varten tehty. Kaikenkaikkiaan erinomainen lopputulos kuitenkin Cadillacin viedessä myös koko päivän parhaat pisteet. Autosta oli maininta SAHK:n Automobiili lehdessä 3/18 ja siitä tehtiin kattava esittely numeroon 4/18.Ei kommentteja: