perjantai 10. heinäkuuta 2015

The wedding day

Suunnittelin etunimistämme logon, jota käytimme oikeastaan kaikessa koristelussa hääpäivänä. Tässä logo Cadillacin takalasilla.
Kuusi vuotta ja tuhansia työtunteja. Siinä yksinkertaisuudessaan kaava, jolla toteutettiin unelma omasta -59 Cadillac hääautosta. 4.7.2015 oli merkitty kalenteriin jo puolitoista vuotta sitten lopulliseksi hääpäiväksemme Minnan kanssa ja sen mukaan oli elettävä myös Cadillac projektin suhteen. Valmista oli siis tultava ja onneksi kaikki lutviutui parhainpäin.

Hääpäivän aamu valkeni kirkkaassa auringonpaisteessa. Se on asia mitä varmaan kaikki hääparit toivovat suurelta päivältään. Onneksemme juuri tuo hääviikko muuttui aurinkoiseksi ja lähestulkoon helteiseksi surkeanoloisen kesän keskellä. Aamulla Cadillac startattiin Isostakyröstä ja kävimme morjenstamassa vielä isän haudalla ennen suurta hetkeä. Kuvaus hoidattaisiin Lapualla, missä tapahtuisi myös vihkiminen ja myöhemmin juhlat.

Kaunis morsian. (Kuva: Tuukka Kiviranta)Kuvauspaikkana toimi sekä Vanha Paukku, että eräs vanhoja aittoja sisältänyt pohjalainen pihapiiri. Kuvia saatiin koko päivän osalta kasaan toista tuhatta. Cadillac toimi melkein moitteetta, mutta kuvauspaikalta toiselle siirtyessä pyyhkimet nousivat itsellään ylös ja jäivät siihen. Yrittäessäni laskea niitä käsin, murtui toisen pyyhkimen varsi juurestaan. Korjaushommiksi siis meni, mutta asia hoidettiin kuntoon jo seuraavan viikon alussa. Hauskaa oli se, että varren murruttua päätin jättää pyyhkimet yläasentoon. Autoa startatessani ne kuitenkin laskeutuivat itsestään. Tässä vaiheessä nappasin moottorin liittimen irti, että moista poltergeist efektiä ei enää toistamiseen kuvausten aikana sattuisi.

Häät menivät kokonaisuudessaan niin hyvin, ettei oikein mitään parannettavaa näin jälkikäteenkään tule mieleen. Yhteensä 2.5 vuoden aherrus juhlien eteen, 6 vuotta auton rakennusta sekä 13 vuotta seurustelua saivat arvoisensa päivän.

Odottelua. (Kuva: Tuukka Kiviranta)

Tätä tietä olkaa hyvät. (Kuva: Tuukka Kiviranta)

Kuplivaa. (Kuva: Tuukka Kiviranta)


Valmiina lähtöön morsiuspari! (Kuva: Tuukka Kiviranta)

Erittäin iso hatunnosto ja kiitos kuvaajallemme Tuukka Kivirannalle. Tuukka hoiti kuvaukset äärimmäisen rennosti ja rautaisella ammattitaidolla. Ei voi muuta kuin suositella lämpimästi herran palveluksia.

Valokuvaajemme: Tuukka Kiviranta

Ei kommentteja: