keskiviikko 19. heinäkuuta 2017

American Car show Kokkola 8-9.4-2017

Kevään ensiajot 2017 auringonpaisteessa.
Kevään aloitusnäyttely oli tälle kevättä Kokkolan perinteinen American Car Show. Kohtuullisen pieni näyttely on onnistunut saamaan vankan jalansijan Pohjanmaan näyttelyiden keskuudessa rennon letkeällä ilmapiirillään. Vaikka kaluston lukumäärä pysyy muutamissa kymmenissä autojen osalta, on niiden taso silti erittäin korkea. Näyttelyn järjestää American car drivers of Kokkola ja pääpukarina toimii Veekasi-lehdestäkin tuttu Paul Granvik. Hattua täytyy nostaa siitä kuinka pyyteettömästi järjestäjät homman hoitavat ja tekevät pitkää päivää, että kaksipäiväinen näyttely saadaan hoidettua.



Kevään säät olivat olleet vähintäänkin arveluttavia, mutta menomatkalla nautittiin mukavan aurinkoisesta kelista ja plusasteista. Toki lauantai-sunnuntai välisen yönä tuli tietysti lunta, joten sunnuntaipäivä jännitettiin ehtiikö se sulaa ennen kotimatkaa.



Näyttely meni varsin mallikkaasti. Oikeastaan tämän paremmin se ei juuri olisi voinut mennä, sillä Cadillac pokkasi näyttelyn TOP10-palkinnon lisäksi yleisön valinta 1:n ja tyttöjen valinta pokaalin. Erittäin kova tulos huippulaatuiseen kalustoon nähden. Kiitoksia omasta puolestani järjestäjille ja äänestäneille!

Kyllä ne näyttelyautotkin joskus on likaisia.

Ei kommentteja: