tiistai 8. joulukuuta 2015

Westcoast Motor shown anti

Niinhän siinä sitten kävi, että syyskuun lopulla järjestetyn Westcoast Motor shown jälkeen takki alkoi olla tälle kaudelle tyhjä. Lahden näyttelyyn en enää vuodelle 2015 ilmoittanut autoa, mutta ehkäpä vuonna 2016 virtaa riittää taas uusissa näyttelyissä.

Perjantai illan sää oli onneksi selkä ja kuiva, eikä auto tarvinnut pestä ennen näytteille asettamista. Kevyt fiksaus Mequiarsin Quick Detailerilla riitti..
Cäkkylä ajettiin Pohjanmaalla talliin talvehtimaan heti Vaasan näyttelyn jälkeen, mutta ei itse autolle ole juurikaan ehditty mitään korjauksia tehdä syksyn aikana. Pienet vianpoikaset mitä ensimmäisen kesän jäljiltä löytyi pyritään korjaamaan tuossa kevättalvella, mutta niistä myöhemmin lisää. Ehkäpä pienen blogitauon jälkeen on hyvä käydä läpi Vaasan näyttelyn anti. Vaasan näyttely oli positiivinen kokemus kaikenkaikkiaan. Ei tähänastisissä näyttelyissä ole ollut oikein muutenkaan pahaa sanottavaa. Näytteilleasettajille oli järjestetty majoitus SokosHotel Royalissa ja siihen vielä kuljetukset Botniahallille sekä aamulla, että illalla. Hotellin aamiaisella jaksoi pitkälle päivään, ja järjestäjän kustantaman lounaan sai käydä syömässä kumpanakin päivänä kahvien kera.

-69 Mustang oli hienosti viimeistelty. Itseänikin on alkanut kovasti kiinnostaa varsinkin vuoden -70 Mach 1.

Yksi näyttelyn hienoimmista rodeista tuli Ruotsista.

-59 Buick kevyesti kustomoituna avona on melkoisen mehevä laite.

Serie 62 -60 convertible tuli niin ikään Ruotsista.

Näyttelyn ehdottomasti harvinaisin laite oli ehdottomasti Triangle motorin 1961 Ghia.

CocaCola designin kulta-ajan Impala näyttää kohtuuttoman hyvältä Candypunaisena.

Paul Granvikin Era Cobra oli hyvin perinteisellä värityksellään todella hieno laitos.
 
Harvinaisen hieno neliovinen -56 Chevy erikoisella väriyhdistelmällä.

Upea LaSalle ruotsista.Tyhjin käsin ei tästä kauden viimeisestä näyttelystäkään tarvinnut lähteä vaan Cadillac pokkasi Usa Cars TOP10 pokaalin harvinaisen kovassa seurassa. Kiitos järjestäjille valinnasta.


Ei kommentteja: